Me rastin e shpalljes e pavarësisë së Kosovës, ju ftojmë përzemërisht të gjithëve në takimin tonë virtual më datën 17 Shkurt 2021, duke filluar nga ora 7 pasdite (19:00) në platformën Zoom.
Ndihemi te nderuar qe ne eventin tone do te na bashkohet i ftuari, albanologu Prof. Dr. Bardhyl Demiraj, profesor ne universitetin LMU te Mynihut. Tema e takimit do të jetë emri etnik „Shqiptar“ se si, kur është përftuar dhe përgjithësuar, edhe çfarë do të thotë për të gjithë shqiptarët.

Ju mirëpresim të gjithëve!