Me rastin e shpalljes e pavarësisë së Kosovës, ju ftojmë përzemërisht të gjithëve në takimin tonë virtual më datën 17 Shkurt 2021, duke filluar nga ora 7 pasdite (19:00) në platformën Zoom.
Ndihemi te nderuar qe ne eventin tone do te na bashkohet i ftuari, albanologu Prof. Dr. Bardhyl Demiraj, profesor ne universitetin LMU te Mynihut. Tema e takimit do të jetë emri etnik „Shqiptar“ se si, kur është përftuar dhe përgjithësuar, edhe çfarë do të thotë për të gjithë shqiptarët.

Ju mirëpresim të gjithëve!

Zur Feier der Unabhängigkeitserklärung des Kosovo, laden wir euch herzlich zu unserem Vortrag am 17.02.2021 um 19 Uhr auf Zoom ein!
Wir freuen uns, euch einen Vortrag von Albanologe Prof. Dr. Bardhyl Demiraj der LMU München, zu ermöglichen.
Das Thema des abends lautet „Shqiptar“ und was diese Bezeichnung für Albaner:innen weltweit bedeutet.

Wir freuen uns auf euch !

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
SliderTakimi: 17 Shkurt 2021 në orën 19:00
Vendi: Zoom 


E-Mail: studentet.shqip@gmail.com
Instagram: https://www.instagram.com/studentetshqiptar