Ju ftojmë përzemërisht të gjithëve në takimin tonë virtual më datën 26 Maj 2021, duke filluar nga ora 6 pasdite (18:00) në platformën Zoom.
Ndihemi të nderuar që në eventin tonë do të na bashkohet e ftuara, Hava Misimi. Tema e takimit do të jetë:
kursimi dhe investimi i parave
.

Ju mirëpresim të gjithëve!

Wir laden euch herzlich zu unserem Vortrag am 26. Mai 2021 um 18 Uhr auf Zoom ein!
Wir freuen uns, euch einen Vortrag von der Finanzberaterin Hava Misimi, zu ermöglichen.
Das Thema des Abends lautet Geld sparen und anlegen

Wir freuen uns auf euch !

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
SliderTakimi: 26 Maj 2021 në orën 18:00
Vendi: Zoom 


E-Mail: studentet.shqip@gmail.com
Instagram: https://www.instagram.com/studentetshqiptar